28 Nisan 2008 Pazartesi

' ARTIBİLET ' OH NE RAHAT



Çok seyahat edenler, yolculuk öncesi 'bilet sıkıntısı nedir? ' iyi bilirler. Benim gibi öğrenci olan arkadaşlar, bayram vb.önemli günlerin öncesi, memlekete dönmek için çekilen ' bilet kaosunu ' çok daha iyi bilirler=). Sevgili otobüs firmalarının, internet üzeri bilet satışını keşfinden önce herkes sefilleri oynuyordu. Önceleri, biletleri ya terminalden ya da otobüs firmalarının şubelerine giderek alabiliyorduk. Bu tür yerlere uzak oturanlar için seyahat etmeyi sevmek, en son şeydir herhalde. Çünkü ellerini çabuk tutmazlarsa, otobüsün arka yarısındaki koltuklar, kendilerini bekler ya da daha kötüsü; gidilmesi gereken zamandan daha geç bir zamanda gitmek zorunda kalırlar. ( biz öğrencilerin bilet işini hep en son güne bıraktığı düşünülürse... :))). Neyse ki; otobüs firmaları internet üzeri bilet satışını yaygınlaştırarak ya da kullanıma daha elverişli hale getirerek, bu sorunu ortadan kaldırdı.
Birçok otobüs firması kendi web sitelerinde sunduğu ' online bilet ' avantajlarıyla yolcularına sorunsuz, rahat bir bilet alışverişi sağlıyor. Bu ' online bilet ' kolaylığı ile artık otobüs şubelerine gitme zorunluluğu ortadan kalkıyor. ( yani buda şubelerdeki görevlilerle uğraşmayacağın anlamına geliyor. Çünkü % 80 i mutlaka bilette yanlışlık yapar, birde çok bilmiş bir edayla suçu sana atar :)). Bu online bilet kolaylığını sağlayan otobüs firmalarından biri de NİLÜFER TURİZM. Sunduğu ' artıbilet ' avantajıyla yolcularına rahatlık sağlıyor. Nilüfer Turizm 'in ' artıbilet ' i bu yolcu kartlarının internetteki versiyonudur. Bu yolcu kartını cüzdanınızda değil, internetinizde taşıyorsunuz. Bu durumda kartınızı kaybetmeniz de söz konusu değildir. ARTIBİLET ' in birçok avantajı vardır; herhangi bir yolculuğunuzda internet üzerinden bilet aldığınızda ' artıbilet ' bilet ücreti üzerinden %10 indirim avantajı sağlar . Bu %10 luk indirimler size ' ArtıLira ' olarak geri döner ve bu ' ArtıLira ' lar birikerek size aynı istikamette olan, her 10 seyahatte 1 bilet kazandırır. Sık yolculuk edenler için çok güzel bir avantaj . Yolcu ' artıbilet ' ile kendi biletini kendi oluşturup, avantajlardan yararlanır.

1 yorum:

Melike Demirbağ Kaplan dedi ki...

Ben CRM gördüm.

O değil de bilet alma sıkıntısı ne korkunç birşeydi gerçekten. Ömrüm Beşiktaş'taki Kamil Koç'ta heba oldu. Üstelik eskiden dönüş bileti almak diye bir şey de yoktu, dönüşü dönüş yapacağın yerden almak zorundaydınız.

Bir 10 sene geç doğacaktık ya.